Trouwreportage

Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen met het maken van trouwreportages.
Gewoon bij toeval, omdat vrienden ons vroegen foto's van hun huwelijksdag te maken en wij, als verassing, een prachtige, originele bruidsreportage voor hen samenstelden.
Dit bleek de start voor veel trouwlustige vrienden en bekenden om ons te vragen ook voor hen deze belangrijke gebeurtenis vast te leggen.
Om u een idee te geven hoe wij onze huwelijksreportages samenstellen, tonen wij u op deze pagina met trots enkele voorbeelden.
Vanzelfsprekend wordt er bij elke reportage aandacht besteed aan de wensen van het bruidspaar.
Ruimschoots van te voren komen we bij u langs om alle details van uw wensen te bespreken en, als er op de heuglijke dag zelf nog een wens in u opkomt, zullen wij, als dat binnen onze mogelijkheden ligt, daaraan zeker graag voldoen.
Omdat wij het samenstellen van onze reportages als hobby zien, leggen wij al onze creativiteit en liefde in een prachtig familiedocument, zodat u er voor de rest van uw leven met zeer veel plezier naar zult kijken.
De kosten van uw trouwreportage zijn afhankelijk van uw wensen en kunnen pas in het voorafgaande gesprek met u worden bepaald.
Hebt u interesse of vragen, bel of mail ons gerust, zodat wij u, geheel vrijblijvend meer informatie kunnen geven.